Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

"Ο ελληνικός τουρισμός δεν πρέπει να ποντάρει στη δυστυχία του γείτονα"

Ο ελληνικός τουρισμός δεν πρέπει να "ποντάρει" στη δυστυχία του γείτονα για να κερδίσει οφέλη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής, Γιάννη Ρέτσο, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει, ότι όσα τουριστικά οφέλη προκύπτουν για την Ελλάδα από την κρίση στην Αίγυπτο μόνο ως πρόσκαιρα μπορούν να λογιστούν.

Πρόκειται όπως είπε για μια «κοντόφθαλμη» προσέγγιση, καθώς τέτοιες ταραχές επιβεβαιώνουν φήμες που θέλουν την Ανατολική Μεσόγειο ανασφαλή περιοχή για την πραγματοποίηση ταξιδιών και άρα δεν συμβάλλουν στην προώθηση της θετικής εικόνας που θέλει να εκπέμπει η χώρα μας.

Ο τουρισμός, υπογραμμίζει, βασίζεται κατά βάση στην «ψυχολογία» και προϋποθέτει σταθερότητα, συνεπώς ο,τιδήποτε συμβαίνει στη γεωγραφική περιφέρεια έχει ανάλογο αντίκτυπο στους κοντινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και άρα δεν πρέπει να μας χαροποιούν τέτοια γεγονότα, σημείωσε.

Πάντως τη δεδομένη χρονική συγκυρία, πράγματι οι μεγάλοι τουρ οπερέιτορ του εξωτερικού προβαίνουν σε ακυρώσεις τουριστικών πακέτων προς την Αίγυπτο, γεγονός που δημιουργεί συνθήκες καθόδου τους προς την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More