Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2

Μετά από τέτοια “ροπαλιά”, σκοτάδι στις Σέρρες! Δεν ήταν μόνο τα φώτα του γηπέδου που έσβησαν στο 32΄ του αγώνα (35λεπτη διακοπή), αλλά και αυτά της Superleague για τον Πανσερραϊκό.

Ο μεταμορφωμένος Ηρακλής του Γιώργου Παράσχου (πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο) νίκησε 2-1 τους “ερυθρόλευκους” κερδίζοντας παράλληλα μία σημαντική “μάχη” στον “πόλεμο” της αποφυγής του υποβιβασμού.

Είχε πολύ ενδιαφέρον η διάταξη του Ηρακλή, αφού σε σχέση με τον Βούκοτιτς, ο Παράσχος έδειξε να ανακατεύει περισσότερο την “τράπουλα”. Αρκετά ευέλικτο σχήμα, λοιπόν, για τον “γηραιό” χωρίς, όμως, βάθος στην επίθεση, αφού οι Μαχόπ και Μάρα πλαισίωναν τον Σολτάνι -που είναι επίσης μεσοεπιθετικός- ενώ ο Αραμπατζής έπαιζε στον άξονα.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι και είχαν καλύτερη κυκλοφορία. Οι Σερραίοι προσπαθούσαν, αφού ήταν μάταιο να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου, να παίζουν με γρήγορες πάσες, να εκμεταλλευτούν την κίνηση χωρίς τη μπάλα των Πάρκερ και -κυρίως- Γεωργιάδη. Ο νεαρός επιθετικός, άλλωστε, απώλεσε μία ευκαιρία στο 14΄ από αυτές που λέμε “δεν χάνονται”.

Και επειδή η μπάλα... τιμωρεί στην (σχεδόν) αμέσως επόμενη επίθεση, ο Ηρακλής έβγαλε μία ιδανική αντεπίθεση, η μπάλα άλλαξε με εκπληκτική ακρίβεια και ταχύτητα πόδια τριών ποδοσφαιριστών προτού φτάσει στον αφύλακτο Μαχόπ που άνοιξε το σκορ.

Κατόπιν... καταστροφή! Για τον Πανσερραϊκό, αφού ο Ηρακλής βρήκε ακόμα περισσότερο χώρο, τον οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Παράσχου, ο οποίος με τη σειρά του “πιστώνεται” την καλή εικόνα της ομάδας του, αφού συνέβη όταν άλλαξε πλευρές τους Μαχόπ και Μάρα.

Λες και κάποιο χέρι Σερραίου δεν μπορούσε να βλέπει αυτή την “κατηφόρα” μέσα στο γήπεδο και έσβησε τα φώτα στο 32ο λεπτό, για να θυμηθούμε και ποιο πρωτάθλημα παρακολουθούμε...

Οι “κυανόλευκοι” παρά τη διακοπή, μπήκαν... ζεστοί στον αγωνιστικό χώρο και μετά από χέρι του νεαρού Τριανταφύλλου μέσα στην περιοχή, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (ευστόχησε από την “άσπρη βούλα” στο 41΄). Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, έδειχνε πως θα είναι διαφορετικό ματς! Η είσοδος του Μπέλιτς βοήθησε τον Πανσερραϊκό που πίεσε πιο ψηλά και μείωσε στο 55΄ σε 2-1 με ένα εξαιρετικό και πολύ δύσκολο σουτ στην κίνηση από τον Λεοζίνιο. Αξίζει να το δείτε.

Οι φιλοξενούμενοι κατάλαβαν πως πλέον είχαν να αντιμετωπίσουν... άλλον αντίπαλο, πιο βελτιωμένο και επιθετικό και φρόντισαν να κλείσουν τους χώρους μπροστά από την περιοχή. Δηλαδή, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο. Κάτι που “πάγωσε” το ρυθμό και τους έδωσε την ευκαιρία να καταρρίπτουν κάθε προσπάθεια των Σερραίων, οι οποίοι και πάλι έδειξαν πως δεν μπορούν να απειλήσουν... οργανωμένα!

Έτσι, μετά τον... τυφώνα μεταξύ 46΄ και 60΄ ο Ηρακλής πήρε και πάλι τα ηνία και την πολύ σημαντική νίκη μέσα στις Σέρρες. Μάλιστα, εάν για ανεξήγητο λόγο δεν έκοβε ο βοηθός τον Αραμπατζή που βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ράντμαν (δόθηκε επιθετικό φάουλ) τότε ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More