Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ 1-2

Ο Αρης έκανε αυτό που έπρεπε στα Πηγάδια, επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης αλλά η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού τον αφήνει εκτός πλέι-οφ. Τα γκολ των Κιτρίνων οι Νέτο (26’) και Ντανίλο Περέιρα (47’), ο Σταθάκης είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους, στο 39’.

Μπορεί ο άνεμος να ήταν πολύ δυνατός στα Πηγάδια αλλά τελικά οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν και προσέφεραν πολύ καλό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Δίκαιο 1-1 με φάσεις εκατέρωθεν και δύο γκολ. Πολλές τελικές προσπάθειες και ο Αρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς, περιμένοντας την Ξάνθη να μη δείξει ιδιαίτερο κίνητρο. Κι όμως δεν ήταν έτσι, παρότι οι Κίτρινοι απείλησαν στο 14’ και το 17’ με τους Μπομπαντίγια και Πορτίγια αντιστοίχως, ο Λυμπερόπουλος ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 22’ ο Σιδηρόπουλος αρνήθηκε πέναλτι στον Αρη, σε τράβηγμα του Φλίσκα πάνω στον Καστίγιο, ωστόσο το 0-1 ήρθε στο 26’. Ο Καστίγιο σούταρε, ο Λυμπερόπουλος δεν συγκράτησε και ο Νέτο σκόραρε το όγδοο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι όμως με αφετηρία το γκολ του Νέτο άλλαξαν πρόσωπο και πίεσαν τον Αρη, έτσι μετά την ευκαιρία του Μαρσελίνιο (30’) η Ξάνθη έφτασε στο 1-1 με τον Σταθάκη, πρώτο γκολ του νεαρού μπακ στη μεγάλη κατηγορία.

Το φινάλε του πρώτου μέρους είχε ακόμα περισσότερες συγκινήσεις, με την Ξάνθη να πλησιάζει στο 2-1 με τον Πόι και στην αντίπερα όχθη ο Καστίγιο με σουτ βρήκε το δοκάρι του Λυμπερόπουλου!

Στην επανάληψη είδαμε άλλο παιχνίδι. Το γρήγορο 1-2 από τον Ντανίλο Περέιρα (47’) έστρεψε το ενδιαφέρον αλλού. Ο Αρης είχε πλέον και το μυαλό του στο Βόλο, εκεί ήταν οι εναλλαγές συναισθημάτων. 2-0 ο Βόλος, 2-2 ο Παναθηναϊκός αλλά τελικά τα καλά νέα δεν ήρθαν για τον Αρη. Ο Ολυμπιακός Βόλου έβαλε το τρίτο και άφησε τους Κίτρινους εκτός πλέι-οφ.

Για την ιστορία και πλην του γκολ του Περέιρα, ο Αρης πλησίασε στο 3-1 με τον Καστίγιο και τον Μπομπαντίγια (67’) και στη συνέχεια όλοι περίμεναν τα νέα από τον Βόλο. Που τελικά δεν ήρθαν για τον Αρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More