Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Αυτό δεν ήταν ματς, αυτό ήταν ψυχοβγάλτης... Σε λεπτές ισορροπίες ο Ολυμπιακός Βόλου ισορρόπησε πάνω σε τεντωμένο σκοινί και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με την οποία εξασφάλισε την είσοδο στα πλέιοφ. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει από το 2-0, όμως όταν έμεινε με 9 παίκτες δεν άντεξε.

Ο Φερέιρα έβαλε τον Καντέ αριστερό μπακ, επέλεξε και πάλι την γνωστή τριάδα Καραγκούνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο με τον Σισέ μόνο και έρημο μπροστά. Ο Κατσαβάκης από την πλευρά του είχε τον Μητρόπουλο με τον Ακόστα στα χαφ, ενώ έβαλε και Μαρτίν και Σολάκη.

Το γλιστερό τερέν δεν βοήθησε τις δύο ομάδες και ειδικά τον Παναθηναϊκό που σε ορισμένες περιπτώσεις έκανε αγώνα να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι είχαν τσαγανό, όμως και την ατυχία μαζί τους. Ο Ουμπίντες μόλις στο 13 τραυματίστηκε σε ένα σπριντ και αποχώρησε με τον Κατσαβάκη να αναγκάζεται να αλλάξει όλη την διάταξη από την μέση και μπροστά.

Ο Μάνταλος στο 24΄ σωστά έδειξε πέναλτι στο χέρι του Μπουμσόνγκ, το οποίο αξιοποίησε ο Μαρτίν, ενώ σωστά απέβαλλε και τον Καντέ που ανέτρεψε τον Μπρέσκα σε προφανή θέση για γκολ. Γενικά η πράσινη άμυνα παρέπαιε με τον Σαριέγκι να κάνει κάτι γκέλες άλλο πράγμα... Ο Σολάκης θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι συμπλοκές των τελευταίων δύο λεπτών ανάμεσα στους παίκτες. Οι Πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Τομάς με το χέρι στο 30΄.

Στην επανάληψη έγινε πραγματικά της κολάσεως. Ο Μπρέσκα στο 54΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου και κάπου εκεί όλα φάνηκαν να τελειώνουν. Αμ δε... Με την σέντρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ, ο Καραγκούνης εκτέλεσε, ο Μαρούλης έχασε την μπάλα στην κεφαλιά του Κατσουράνη και οι Πράσινοι μείωσαν σε 2-1. Ο Φερέιρα με διπλή αλλαγή σουλούπωσε λίγο την ομάδα. Ο Γκαρσία έδωσε πνοή και στο 66΄ ο Σισέ μετά από κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 79΄ ο Μάνταλος έδωσε δεύτερο πέναλτι και αποβολή στον Παναθηναϊκό. Ο Μπουμσόνγκ αφού σπρώχτηκε από τον Σολάκη, αναγκάστηκε να διώξει με το χέρι πάνω στην γραμμή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σολάκης που κατάφερε να ψαρώσει από τον Τζόρβα και να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο με 9 παίκτες το τριφύλλι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να κρατήσει.

Η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 85΄ από τον Μαρτίν με κοντινό πλασέ. Με το γκολ ο αποβληθείς Κατσαβάκης έκανε βολτούλα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Μπέος είχε φτάσει στο κόρνερ. Πάνω στον ενθουσιασμό όλα επιτρέπονται... Σε κάποια στιγμή οι παίκτες έπαιζαν με τέσσερις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Απίστευτα πράγματα σε μία μακριά νύχτα για τον Ολυμπιακό Βόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More