Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 6-0

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο! Ισοπέδωσε την Λάρισα με 6-0 και επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στην τελευταία βραδιά του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος κρέμασε τα γάντια του, οι Πειραιώτες έκαναν πάρτι. Δύο γκολ ο Φουστέρ και από ένα οι Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μέλμπεργκ. Τίτλοι τέλους και για την Λάρισα, που έπεσε στην Football League.

Στη φιέστα, ο Ολυμπιακός ήθελε ένα μεγάλο σκορ για δύο λόγους. Πρώτον να πανηγυρίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεύτερο για να διατηρήσει το αήττητο στο κάστρο του και να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ φέτος. Από την άλλη η Λάρισα έδινε το τελευταίο παιχνίδι στην Σούπερ Λίγκ.

Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς με το... καλημέρα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κι έδειξαν ότι θα κάνουν... πάρτι! Στο 8’ εντυπωσιακή σέντρα του Ριέρα με το εξωτερικό, στην καρδιά της άμυνας της Λάρισας ο Τζιμπούρ με ψαράκι κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 15’ ωραία πάσα του Ριέρα στον Μανιάτη, αυτός πασάρει προς τον Φουστέρ, ο Ταλ με μία... ζεμπεκιά, αντί για να διώξει με το... δεξί, η μπάλα βρήκε στο αριστερό, έστρωσε στον Φουστέρ και διπλασίασε τα τέρματα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιμπαγάσα από κόρνερ έψαξε τον Φουστέρ που ήταν έξω από την περιοχή. Αυτός με κοντρόλ στο στήθος και απευθείας σουτ, πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου!

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός συνέχισε με τον ίδο καταιγιστικό ρυθμό! Στο 62’ σέντρα του Μανιάτη, ο Μέλμπεργκ μόνος του κάνει την κεφαλιά και κάνει το 4-0! Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πάντε΄λιτς να χριστεί σκόρερ. Αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπάρη ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο 76’ ο Μιραλάς τροφοδοτεί τέλεια τον Φετφατζίδη, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Αμπάρη κι έκανε το 6-0!

Στη συνέχεια ο Μιραλάς έψαξε το γκολ, αλλά δεν του βγήκε και το παιχνίδι έληξε με το ευρύ 6-0 που ήταν η μεγαλύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό (σ.σ. το ίδιο σκορ και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ), αλλά και η μεγαλύτερη ήττα της Λάρισας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More