Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-4

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μια αρκετά δύσκολη χρονιά ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου χωρίς άγχος απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκόρπισαν τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες, μιας και δεν υπήρχε βαθμολογικό άγχος για καμία. Ο Εργοτέλης μπήκε από νωρίς δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βερπακόφσκις μετά από δοκάρι του Μπούντιμιρ.

Οι Σερραίοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ, αλλά κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοση του και κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Αθανασιου. Μάλιστα στο 20’ είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Σουμπίνιο, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου έφυγε λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, πάντως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για δεύτερη φορά με τον Ορφανό, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαλσαμάκη, έπειτα από σέντρα του Χαντί. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού μετά από το 2-0 λίγες φορές κάποια από τις δυο ομάδες απείλησε τις εστίες των Αθανασίου και Βαλσαμάκη.

Στο δεύτερο μισό ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι με τον Πάρκερ στο 47ο λεπτό. Ότι δεν κατάφερε ο Νοτιοαφρικανός για τις Σέρρες το κατάφερε ο Μπούντιμιρ για τον Εργοτέλη στο 73’. Ο Κροάτης με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καρέλης έντεκα λεπτά αργότερα από τα έντεκα βήματα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά για τους Κρητικούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More