Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ 0-0

Στο 0-0 έμειναν ο Ατρόμητος και η Καβάλα στο Περιστέρι. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε και έτσι οι δύο ομάδες έκλεισαν την σεζόν παίρνοντας από έναν πόντο. Πλέον το «αστέρι» σκέφτεται τον τελικό με την ΑΕΚ, και οι «Αργοναύτες» ετοιμάζει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Είχε την υπεροχή ο Ατρόμητος και κινήθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η Καβάλα έδωσε χώρους, αλλά προσπάθησε κι αυτή να παίξει επιθετικά. Το ματς ήταν σε καλό ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες ήταν απαλλαγμένες από άγχος και ουσιαστικά δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν πιο δυναμικοί στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν κινδύνους με τον Αναστασάκο, ενώ οι «Αργοναύτες» απείλησαν με τον Νικουλάε.

Ίδια ήταν η εικόνα και του δευτέρου μέρους. Τόσο ο Ατρόμητος όσο και η Καβάλα αναζήτησαν τρόπους να πατήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στη μεσαία γραμμή έπεφταν κορμιά, ο Νικουλάε στο 63΄ αστόχησε εξ επαφής. Άλλες σημαντικές ευκαιρίες δεν έγιναν και το ματς έμεινε στην λευκή ισοπαλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More