Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μεντβέντεφ: Δεν αλλάζει πυρηνικά σχέδια η Ρωσία

Η σοβαρή πυρηνική κρίση στην Ιαπωνία δεν θα πρέπει να εμποδίσει την ανάπτυξη της ατομικής ενέργειας, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Στο προσεχές μέλλον, θα παρουσιάσουμε στους εταίρους μας προτάσεις για την ανάπτυξη της πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς σκοπούς, λαμβάνοντας υπόψη την τραγωδία στην Ιαπωνία», τόνισε ο Μεντβέντεφ από το νησί Χαϊνάν, όπου συμμετέχει στο Φόρουμ του Μποάο, του «Ασιατικού Νταβός».

«Οι καταστροφές δεν πρέπει να σταματήσουν την ανθρώπινη πρόοδο, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε για να εξάγουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, χωρίς να προσθέσει άλλες λεπτομέρειες.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την καταστροφή του Τσερνομπίλ, η Ρωσία δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στα πυρηνικά της σχέδια, παρά τις προειδοποιήσεις πολλών ειδικών. Το πυρηνικό δυστύχημα της Φουκουσίμα δεν πυροδότησε εθνικό διάλογο στη Ρωσία για τους κινδύνους των πυρηνικών και ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν κατέστησε σαφές ότι η Μόσχα δεν θα αλλάξει την πολιτική της στο θέμα αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More