Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τρίπολη: Θα αποκτήσει ποδηλατόδρομο

Βήματα προς την λύση του κυκλοφοριακού της προβλήματος αλλά και της δυσχέρειας στους χώρους στάθμευσης οχημάτων θέλει να κάνει η Τρίπολη το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τόσο η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου όσο και η δημιουργία ποδηλατοδρόμου είναι στα σχέδια της νέας Δημοτικής αρχής. Βέβαια το όποιο έργο προϋποθέτει πρωτίστως τεχνικό πρόγραμμα, όσο και επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο από την πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών έχει χαρακτηριστεί ως εργαλείο αλλά και προϋπόθεση ανάπτυξης.

Ο Δήμος Τρίπολης με την Καποδιστριακή του μορφή διέθετε επιχειρησιακό σχέδιο, πλέον όμως αυτό πρέπει να επανεξεταστεί αφού τα Καλλικρατικά δεδομένα και η συνένωση των νέων δήμων άλλαξαν τα όσα ίσχυαν και πλέον θα πρέπει να καταρτιστεί ένα ενιαίο επιχειρησιακό σχέδιο που θα καλύπτει το σύνολο του νέου διευρυμένου δήμου. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως μονάχα 2 από τους δήμους που συνενώθηκαν με το Δήμο Τρίπολης διέθεταν επιχειρησιακό σχέδιο.

Ο Δήμος Τρίπολης με την προηγούμενη μορφή του είχε καταρτίσει και μελέτη για την κατασκευή ποδηλατοδρόμου στην πόλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More