Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0

Ο ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο ήταν πολύ καλός και πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, δηλαδή τους τρεις βαθμούς με τους οποίους εξασφάλισε μία θέση στα πλέι οφ. Ο Ίβιτς άνοιξε νωρίς το σκορ (8΄), με τον Αθανασιάδη να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει για ακόμα ένα παιχνίδι και να κλείνει το τελικό 2-0.

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον ΠΑΟΚ να αναπτύσσεται τόσο “στρωτά” μέσα στο γήπεδο και να γίνεται σωστό “σπάσιμο” της μπάλας από τον Ίβιτς προς τα δύο άκρα. Ο Ετό ανέβαινε ψηλά και βοηθούσε επιθετικά, ο Σαλπιγγίδης αν ήταν πιο ψύχραιμος θα έκανε τέλεια τη δουλειά του ανάμεσα στο αντίπαλο αμυντικό δίδυμο και οι Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια ήταν ορεξάτοι.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ας κρατάμε και μικρό καλάθι, καθώς από τη μία έπαιζε κόντρα σε μία αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, ενώ και η απουσία του κόσμου έπαιξε το ρόλο της, αφού δεν υπήρχε η πίεση από την εξέδρα.

Πάντως, το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αδικούσε και τις δύο ομάδες που είχαν από μία τεράστια ευκαιρία (Σαλπιγγίδης-Φλαβίνιο), ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι (12΄ Λίνο) και ζήτησε άλλο ένα, αλλά του το αρνήθηκε ο Παμπορίδης. Έτσι και παρά τη χαμένη ευκαιρία και του Ελ Ζαρ, μετά από μία εξαιρετική έμπνευση του Βιεϊρίνια, το γκολ του Ίβιτς πολύ νωρίς (9΄) ήταν αυτό που σημάδεψε το πρώτο μέρος που τα... είχε όλα!

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, οι ευκαιρίες πλέον στέρεψαν και μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν τη ροή του του. Έκαναν τις αλλαγές τους, αλλά όπως συμβαίνει όλο και πιο συχνά φέτος, αυτός που δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του ήταν ο Αθανασιάδης. Μπορεί το γκολ που πέτυχε στο 75΄ να μην ήταν... δείγμα της κλάσης του, αλλά και μόνο το γεγονός πως βρέθηκε πάλι εκεί που έπρεπε, δεν είναι και πάλι σύμπτωση...

Δεν υπήρχε κάτι άλλο να σημειωθεί από αυτό το ματς, παρά μόνο η χρησιμοποίηση, έστω και για λίγα λεπτά του Τσουκαλά στη “φυσική του θέση”, αυτή του “δεκαριού”, χωρίς όμως να προλάβει να κάνει κάτι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ έψαξε ένα τρίτο γκολ, η Κέρκυρα, χωρίς άγχος βγήκε μπροστά, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, χωρίς να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More