Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-1

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Σούπερ Λιγκ, με πολλές χαρές ,αλλά και απογοητεύσεις, ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρέτησε σήμερα τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον τρόπο που ήθελε: Η νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου μπορεί να μην άλλαξε τίποτα για τους Αρκάδες, ωστόσο ήταν ο ιδανικός τρόπος για να πουν αντίο και… στο επανιδείν.

Με δεδομένη την έλλειψη άγχους των δύο ομάδων, το παιχνίδι ήταν εξ’αρχής ελεύθερο και δίχως σκοπιμότητες. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και μόλις στο 7΄της αναμέτρησης οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ, με το ωραίο γυριστό του κορυφαίου της αναμέτρησης Πουλίδο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τον Πανιώνιο που απώλεσε την πρώτη του ευκαιρία στο 26’ με το σουτ του Κβιρκβέλια που απέκρουσε ο Αναστασόπουλος. Στο 41’ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Αστέρα και πάλι με τον Πουλίδο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά ρο φάουλ του Αργυρόπουλου κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του, η οποία ωστόσο… δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Και αυτό γιατί ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45 ο Λαδάκης ανέβας το δείκτη του σκορ στο 3-0 με ωραίο πλασέ, τελειώνοντας ουσιαστικά από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη για τους «κυανοκίτρινους».

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν μέτρα στο γήπεδο, απόρροια της χαλαρότητας που επεδείκνυαν οι γηπεδούχοι. Τελικά δεν κατάφεραν αν αλλάξουν και πολλά πράγματα, εκτός από τη μείωση του σκορ σε 3-1 στο 87’ με το γκολ του Γκαλίτσιου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More