Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παιδικά χωριά SOS στην Κρήτη

Σε Ηράκλειο και Κρουσώνα ξεκινούν τη λειτουργία τους, σύντομα, παιδικά χωριά SOS, όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Γιώργος Πρωτόπαπας, κατά την εκδήλωση που οργάνωσε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου στο κτήμα Καλαθάκη.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει Γραφείο των Παιδικών Χωριών SOS στο κέντρο του Ηρακλείου που θα αποτελέσει σημείο επαφής του SOS με τους πολίτες του Ηρακλείου.

Αμέσως μετά, προβλέπεται να ξεκινήσει ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους σε οικήματα που έχουν παραχωρηθεί για τη χρήση αυτή στον Κρουσώνα, έως ότου ολοκληρωθεί η ανέγερση των Σπιτιών SOS στο Ηράκλειο.

Επίσης, σύμφωνα με το cretalive.gr, δρομολογείται σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Νομού, κοινωνική έρευνα που θα αποτυπώσει τις άμεσες ανάγκες παιδιών και οικογενειών που ζουν κατ’ αρχάς στην πόλη του Ηρακλείου και στην ευρύτερη περιοχή, για να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία Κινητής Μονάδας, πάντοτε σε συνεργασία με Δήμους της περιοχής.

Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω είναι η διάδοση των Παιδικών Χωριών SOS στο Νομό και βέβαια η έναρξη εργασιών ανέγερσης Σπιτιών SOS στα τέλη του 2011, σε οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More