Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Άφησαν ασθενή νηστική για 3 ημέρες!!! - Video

Απίστευτα πράγματα στο νοσοκομείο του Ρίου - Δεν υπήρχε γιατρός για να βγάλει το μενού...

Η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε νηστική για 3 ολόκληρες μέρες. Όλα αυτά στο νοσοκομείο του Ρίου, σύμφωνα με καταγγελία της κόρης της. Η άτυχη ασθενής νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική αλλά όπως καταγγέλθηκε δεν υπήρχε εξειδικευμένος γιατρός το τριήμερο της αποκριάς για να καθορίσει τη σίτιση της γυναίκας με ορό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:


Εν τω μεταξύ χωρίς φάρμακα παραμένουν οι καρκινοπαθείς της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι κάνουν τη θεραπεία τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, εξ’ αιτίας του συνεχιζόμενου εμπάργκο της προμηθεύτριας εταιρείας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι ίδιοι οι ασθενείς να πληρώνουν τα φάρμακά τους που κοστίζουν 1.000 ευρώ!

Το θέμα επαναφέρει στη δημοσιότητα η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Απ. Λέτσιου, σύμφωνα με τις οποίες εντός των ημερών, θα καταβληθεί μέρους του χρέους προς την φαρμακευτική εταιρεία. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό οι καρκινοπαθείς για να μην χάσουν τη θεραπεία τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύθραυστη υγεία τους, υποβάλλονται σε έναν Γολγοθά για να βρουν τα φάρμακά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More