Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Προσοχή στον παγετό

Σταδιακή βελτίωση του καιρού σημειώθηκε από το μεσημέρι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από τις χιονοπτώσεις όμως, προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και την ηλεκτροδότηση, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μερική άρση του απαγορευτικού του απόπλου μετά την εξασθένηση των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Ωστόσο, σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ από τον Πειραιά φεύγουν μόνο τα πλοία για την Κρήτη. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά.

Ο παγετός όμως είναι ο μεγάλος εφιάλτης πλέον, καθώς το βράδυ και νωρίς το πρωί πολλοί δρόμοι σε όλη τη χώρα και σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής θα είναι άκρως επικίνδυνοι. Οι οδηγοί λοιπόν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να οδηγούν με βάση τους κανόνες της Τροχαίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More