Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ένας δισ. δολάρια έδωσαν Ρώσοι για αγορά ακινήτων στη Βουλγαρία

Τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια δαπάνησαν Ρώσοι αγοραστές ακινήτων στη βουλγαρική αγορά, ακολουθώντας το μεγάλο ενδιαφέρον των Βρετανών για τα ακίνητα στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών FIABCI, Άλεξ Ρομαντσέκο.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ντέβνικ», η ανοδική πορεία της βουλγαρικής αγοράς ακινήτων μέχρι το 2008 οφειλόταν, κατά κύριο λόγο, στο έμπρακτο ενδιαφέρον των αγοραστών από το Ηνωμένο Βασίλειο, που δεν άφηναν τις ευκαιρίες για την αγορά ακινήτων να πάνε χαμένες.

Όμως, η κατάσταση άλλαξε πριν από μια τριετία, όταν στη βουλγαρική αγορά στράφηκαν και Ρώσοι πολίτες, καταλαμβάνοντας ένα σημαντικό μερίδιο του συγκεκριμένου πεδίου, εξήγησε ο πρόεδρος της FIABCI, εκφράζοντας την άποψη πως η ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από τις «προθέσεις» των Ρώσων αγοραστών, καθώς μέχρι σήμερα περισσότεροι από 200.000 Ρώσοι πολίτες έριξαν χρήματα στη βουλγαρική αγορά για την απόκτηση ακινήτου.

Σύμφωνα με τον Ρομαντσένκο, ένα από τα «θέλγητρα» της βουλγαρικής αγοράς ακινήτων είναι οι παραδοσιακά στενές σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες επιδρούν θετικά και στην ανάπτυξη των διμερών εμπορικών και οικονομικών δεσμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More