Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αγόρασε κοσμήματα με κλεμμένη πιστωτική κάρτα!

Η ιδιαίτερη αδυναμία που είχε στα χρυσαφικά ένας 35χρονος Κερκυραίος τον έκανε να γίνει κλέφτης! Αφού ο ίδιος δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει αυτά που ήθελε, προτίμησε να αρπάξει την πιστωτική κάρτα ενός άλλου για να πραγματοποιήσει τις αγορές του!

Ήταν μέρα - μεσημέρι όταν ο δράστης «τρύπωσε» αθέατος στο γραφείο μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην περιοχή της Κέρκυρας και «βούτηξε» την πιστωτική κάρτα του 53χρονου ιδιοκτήτη. Το ίδιο κιόλας απόγευμα, επισκέφθηκε το ένα μετά το άλλο τρία χρυσοχοεία του νησιού και αγόρασε κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 1.126 ευρώ!

Όμως, η κλεμμένη κάρτα τον «πρόδωσε»! Η τράπεζα που την εξέδωσε επικοινώνησε με τον νόμιμο κάτοχο και τον ενημέρωσε ότι είχαν πραγματοποιηθεί συναλλαγές μεγάλου ύψους. Ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την Αστυνομία και, μετά από μια σύντομη έρευνα, οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του 35χρονου ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του. Εκτός από τα χρυσαφικά που είχε αγοράσει, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 15 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα χασίς και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More