Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τότεναμ - Μίλαν 0-0

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι κράτησαν το 0-0 κόντρα στην Μίλαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 της Ιταλίας, πήραν το εισιτήριο για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δείχνοντας ικανοί να φτάσουν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Με αυτή την πρόκριση, ο τεχνικός των «spurs», Χάρι Ρέντναπ, έγινε ο πρώτος Άγγλος προπονητής που οδηγεί αγγλική ομάδα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότεναμ και Μίλαν μπήκαν με διάθεση να παίξουν επιθετικά και να πάρουν την κατοχή. Η μάχη του κέντρου στα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν υπέρ των «ροσονέρι» με το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, έψαχναν το γκολ. Το πρώτο τέταρτο του αγώνα πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, αλλά στο 17΄ ο Ιμπραΐμοβιτς έγινε επικίνδυνος. Εκτέλεσε απευθείας μακρινό φάουλ αναγκάζοντας τον Γκόμες να πέσει και να διώξει σε κόρνερ.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους Ιταλούς και ήρθε στο 25ο λεπτό. Ο Πάτο από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Ρομπίνιο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήρε τροχιά προς τα δίχτυα. Πάνω όμως στην γραμμή, ο Γκαλάς, σαν από «μηχανής θεός» έδιωξε την μπάλα και κράτησε το μηδέν στην εστία των Λονδρέζων.

Το φάουλ που εκτέλεσε στο 31΄ο Φαν ντερ Φάαρτ και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι αλλά και το σουτ του Πάτο για την Μίλαν στο 33ο λεπτό που έδιωξε ο Γκόμες, ήταν οι δύο φάσεις που έγιναν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε Τότεναμ και Μίλαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν μπήκε ξανά δυνατά και η πρώτη καλή στιγμή ήταν δική της με το σουτ του Φλαμινί να περάνει λίγο άουτ. Οι «ροσονέρι» είχαν και την κατοχή, αλλά δεν κατάφερναν να διασπάσουν την αμυντική διάταξη της Τότεναμ που είχε παθητικό ρόλο με στόχο να κρατήσει το μηδέν στο παθητικό.

Στο 65ο λεπτό, η ιταλική ομάδα έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Γκόμες είπε «όχι» δύο φορές στο Ρομπίνιο που προσπάθησε να τον νικήσει από κοντινή απόσταση.

Στο 77΄ η Μίλαν απείλησε ξανά. Ο Πάτο αφού άλλαξε την μπάλα με τον Ρομπίνιο, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Μίλαν έχει μία τελευταία ευκαιρία στο 92΄ αλλά το σουτ του Ρομπίνιο πέρασε πάλι λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Γκόμες. Το τελικό 0-0 έδωσε την Τότεναμ την πρόκριση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More