Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Σάλκε - Βαλένθια 3-1

Μπορεί ο Μάγκατ να μην είναι «το καλύτερο παιδί» (όπως ο αντίστοιχος του… Βοτανικού), αλλά τραγούδι στο στόμα των οπαδών της Σάλκε θα γίνει σίγουρα!

Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ δεν «μάσησε» από το προβάδισμα που πήρε η Βαλένθια, δικαιολόγησε το επίθετο του προπονητή της και φτάνοντας στο 3-1, πέρασε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους «8» του Champions League!

Άλλη ομάδα, σε σχέση με το «φάντασμα» της Bundesliga η Σάλκε, είχε -εκτός από τις γκολάρες του Φαρφάν (2) και του Γκαβράνοβιτς- και δύο δοκάρια με τον Ελβετό!

Το δικό του «λιθαράκι» στην πρόκριση έβαλε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο), ενώ στον πάγκο των Γερμανών βρέθηκε και ο Άγγελος Χαριστέας.

Διψασμένες για… αίμα μπήκαν στο ματς οι «νυχτερίδες». Το 1-1 του πρώτου ματς αφαίρεσε επιθετικές βλέψεις από τη Σάλκε και αύξησε -περισσότερο του αναμενόμενου- εκείνες των Ισπανών. Φάνηκε με το σουτ του Ματιέ (που «ερωτοτρόπησε» με το αριστερό δοκάρι), επιβεβαιώθηκε με την… ενστικτώδη -όσο και εύστοχη- κεφαλιά του Κόστα (προϊόν μεγάλης ταλαιπωρίας που υπέβαλλε τους αντιπάλους του ο Τοπάλ).

Η επιλογή, ωστόσο, των Ισπανών -αντί να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο- να «κάτσουν» πάνω στο σκορ αποδείχθηκε μοιραία. Κι αυτό διότι η (αγχωμένη μετά το γκολ Σάλκε) πίεσε μεν ανορθόδοξα, πλησίαζε δε όλο και περισσότερο το τέρμα του Γκουάιτα. Όση «τέχνη» της έλειψε, λοιπόν, για να φτιάξει ευκαιρίες μπροστά σε αυτό, χρησιμοποιήθηκε από τον Φαρφάν στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που έφερε «στα ίσια» την κατάσταση.

Η υποψία πως το ματς κινούνταν προς την παράταση δεν κράτησε… ούτε δέκα λεπτά μετά την ανάπαυλα. Η επιμονή του Γκαβράνοβιτς (με τη… συνέργεια και των δύο δοκαριών) έστειλε την προβολή του στα δίχτυα (52’) και τη Βαλένθια πλέον να «κυνηγάει».

Με τον Αντούριθ, όμως, να ρίχνει με «άσφαιρα» (στις δύο τεράστιες ευκαιρίες του τριλέπτου 57’-59’) και τον Μάγκατ -με την προσθήκη και του Παπαδόπουλου- να «δένει» την άμυνά του, οι «νυχτερίδες» αποδείχθηκαν… άκακες. Τόσο πολύ που ο αποκλεισμός της θα είχε «σφραγιστεί» πολύ νωρίτερα από το «σκαφτό» του Φαρφάν στις καθυστερήσεις -αν τα δοκάρια δεν την είχαν γλιτώσει στις προσπάθειες του εξαιρετικού Γκαβράνοβιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More