Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας στον Βόλο

Με δενδροφυτεύσεις στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και στην περιοχή Αγίου Ανδρέα Φυτόκου, θα τιμήσει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Η δενδροφύτευση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που διοργανώνεται από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και τις περιβαλλοντικές ομάδες Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Αθ. Καραγιάννη και την κ. Στ. Γιακούλα αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 10 το πρωί με την συμμετοχή μαθητών σχολείων της περιοχής.Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η δενδροφύτευση στον Άγιο Ανδρέα.

Επίσης, στις 19:00, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Βόλου θα φιλοξενεί σε ειδική εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων. Πρόκειται για το γνωστό ΚΕΑΝ (Μη Κυβερνητική, Μη κερδοσκοπική οργάνωση) το οποίο δημιούργησε το «Plenetbook», ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι για το περιβάλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More