Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-3

Ο Μάρις Βερπακόφσκις στο 92’ έκανε το 3-3 και «ξέρανε» τη Λάρισα, που ακολουθεί πλέον χωρίς... εμπόδιο το δρόμο για τη Football League. Η Λάρισα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Εργοτέλη, προηγήθηκε τρεις φορές και όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη της, σε ένα ματς που έσπασε καρδιές στο φινάλε του.

Η ΑΕΛ είχε σοβαρά προβλήματα κυρίως στη μεσαία γραμμή και ο Εργοτέλης φαινόταν και ήταν πολύ καλύτερος. Κόντρα στη ροή πάντως και στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, η Λάρισα άνοιξε το σκορ (13’) με τον Αμπουμπακάρι και έδειξε να παίρνει το μομέντουμ. Ομως ο Εργοτέλης ισορρόπησε άμεσα και αφού στο 21’ ο Βερπακόφσκις αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ο Λετονός πήρε το αίμα του πίσω στο 23’, με κεφαλιά πρόλάβε την αντίδραση των λαρισαίων αμυντικών και ισοφάρισε.

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε σκληρό, με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, που ανάγκασαν τον Τσινιάρη, για να κρατήσει τα... γκέμια, να δείξει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Χαρίστηκε στον έξαλλο Αλεξόπουλο στο 38’, ενώ ανεξήγητη ήταν η κίνηση του Κωστένογλου να κρατήσει στο ματς, σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον Αμπουμπακάρι, που χώλαινε από το 20’ και ουσιαστικά περπατούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Με το καλημέρα στην επανάληψη, η Λάρισα πήρε πάλι το προβάδισμα με την γκολάρα του Τσιμπάμπα στο 47’, αλλά ο Εργοτέλης απάντησε ξανά άμεσα, στο 51’ με τον Χίμπλινγκερ, πάλι από σέντρα του Ρομάνο από τα αριστερά! Ως μη... γενόμενο λοιπόν το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες σε ισορροπία ξανά, με την ΑΕΛ να ψάχνει απεγνωσμένα το τρίτο γκολ, αφού τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων την κρατούσαν στη ζωή.

Ο Ατρόμητος έμεινε στην ισοπαλία, ο Αστέρας Τρίπολης έχανε, το ίδιο και η Κέρκυρα, η ΑΕΛ με ένα γκολ θα έπιανε τους 27 πόντους και θα ήταν σε απόσταση αναπνοής από την παραμονή. Ομως τα πόδια των λαρισαίων δεν ακολουθούσαν, παρά τις τακτικές αλλαγές του Κωστένογλου, που πέρασε σε καθαρό 4-4-2 με την είσοδο και του Μπλάζεκ, αλλά η προσωρινή «λύτρωση» ήρθε στο 80’.

Ο Κουζέν πήρε στον αέρα... αμπάριζα την άμυνα του Εργοτέλη και με κεφαλιά έκανε το 3-2, αλλά στο 92’ η άμυνα της ΑΕΛ ολιγώρησε και αυτή, ο Βερπακόφσκις το εκμεταλλεύτηκε και νίκησε τον Αμπάρη, για το τελικό 3-3. Στέλνοντας τους οπαδούς της ΑΕΛ στην... απόγνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More