Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1

Τις λιγοστές ελπίδες που έχει για είσοδο στα πλέι-οφ διατήρησε ο Άρης με την εύκολη επικράτησή του με 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο άδειο λόγω τιμωρίας «Κλεάνθης Βικελίδης». Από την άλλη, για τα «λιοντάρια» αυτή η ήττα σήμανε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League.

Πριν καλά-καλά οι παίκτες των δύο ομάδων… πατήσουν χορτάρι ο Πανσερραϊκός πήρε το προβάδισμα, προκαλώντας μια σχετική νευρικότητα στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος είδε τον Πάρκερ να σκοράρει μετά από ωραία ενέργεια και τρίπλα πάνω στον Ρονάλντο.

Τα πρώτα λεπτά που ακολούθησαν, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έδειχναν κάπως χαμένοι από την απρόσμενη εξέλιξη, ωστόσο σταδιακά κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και τελικά να φθάσουν στην ισοφάριση με την όμορφη ενέργεια του Μπομπαντίγια στο 15’.

Ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να προηγηθούν στο σκορ, ακολούθησε ένα «νεκρό» διάστημα, στο οποίο οι γηπεδούχοι δύσκολα προσέγγιζαν την εστία του Φερνάντες.

Ωστόσο στο 38’ ο Καστίγιο έδωσε τέλος στην… ανησυχία, όταν τελείωσε ιδανικά τη φάση μετά την ασίστ του Κόκε. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και τρίτο γκολ από τον Νέτο, ο οποίος στην ουσία τελείωσε το ματς.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν διέφερε και πολύ από το αναμενόμενο: Οι φάσεις λίγες (στο 56’ με τον Σουμπίνιο για τον Πανσερραϊκό, στο 63’ το δοκάρι του Καστίγιο και η ευκαιρία του Νταλέ στο 83’) και οι τρεις βαθμοί στον Άρη ο οποίος οφείλει στις εναπομείνασες αγωνιστικές να κυνηγήσει τον στόχο των πλέι-οφ, την ίδια ώρα που τα «λιοντάρια» θα συνεχίσουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στη Football League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More