Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 6-0

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον θρόνο του πρωταθλητή! Οι Πειραιώτες διέλυσαν την ΑΕΚ με 6-0 και κατέκτησαν το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους! Με αέρα πρωταθλητή οι παίκτες του Βαλβέρδε στο 20’ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0!

Αλλα τρία γκολ πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο δεύτερο ημίχρονο, στο ατελείωτο γλέντι που στήθηκε στο Καραϊσκάκη. Ανύπαρκτη η «ένωση» που γνώρισε μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη φέτος!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ζητήσει θέαμα και οι παίκτες του τον δικαίωσαν! Με το καλημέρα ο Ράγικ Τζιμπούρ σκότωσε την παλιά του «αγάπη» και μόλις στο 2’ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό! Στο 2’ κόρνερ του Ιμπαγάσα, ο Μοντεστό πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Τζιμπούρ ανενόχλητος χωρίς να τον μαρκάρει κανείς με κεφαλιά κάνει το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι «ερυθρόλευκοι» είδαν να κλειδώνουν το πρωτάθλημα, καθώς πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 7’ από φάουλ του Ιμπαγάσα, ο Μέλμπεργκ με προβολή στην άμυνα της ΑΕΚ κάνει το 2-0 και δίνει τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα του για να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ που δεν ήξερε που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια δεν μπορούσε να αλλάξει δύο μπαλιές, δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο και φυσικά δεν μπορούσε να απειλήσει. Ο Ολυμπιακός με τον αέρα του 2-0 της καυτής έδρας, έκανε ό,τι ήθελε πίεζε ασφυκτικά την ΑΕΚ και τελικά στο 20’ ο Φουστέρ έκανε το 3-0 κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού. Τραγικό λάθος του Σάχα που δίνει στον Τζιμπούρ κι αυτός βγάζει ωραία στον Φουστέρ, ο οποίος περνάει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος τον ανατρέπει, αλλά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κι έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0!

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γίνουν λίγο επικίνδυνοι. Στο 34’ η AEK σκόραρε με τον Καφέ, από στημένη φάση, όμως, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο Ντιόπ έσπρωξε τον Μέλμπεργκ και έδωσε φάουλ. Στο 39’ ο Παμπορίδης έκανε λάθος που δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε μία κίτρινη κάρτα και έπιασε την μπάλα με τα χέρια και θα έπρεπε να αποβληθεί

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, ο Ολυμπιακός πήγε με το 3-0 στα αποδυτήρια και ουσιαστικά πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το πρωτάθλημα στην αγκαλιά!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μία αλλαγή, καθώς στη θέση του Γκερέιρο πήρε ο Λυμπερόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι, αλλά και πάλι δεν έφτανε αυτό για να πετύχουν κάποιο τέρμα! Ο Ολυμπιακός προειδοποίησε στο 55’. Υστερα από κόρνερ, ο Χολέμπας από την μικρή περιοχή πηδάει ολομόναχος, πιάνει την κεφαλιά, αλλά κατάφερε να την στείλει έξω!

Και τελικά στο 61’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0! Εξαιρετική ενέργεια του Τζιμπούρ από τα αριστερά, που φέρνει την μπάλα στο δεξί και με ωραίο σουτ πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα! Σταματημό, πάντως δεν είχε ο Ολυμπιακός που στο 68’ με τον Μιραλάς έκανε το 5-0! Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χολέμπας να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να διασύρει την ΑΕΚ!

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και κέρδισε την ΑΕΚ με το ευρύ 6-0 και ταυτόχρονα πανηγύρισε τον 38ο τίτλο του στην ιστορία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More