Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Η Skoda Ξάνθη με γκολ του Μαρσελίνιο στο 65ο λεπτό επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και κλείδωσαν την παραμονή τους στην Superleague για ακόμα μια χρονιά, αφού πλέον με 35 βαθμούς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στις επόμενες αγωνιστικές.

Αντίθετα, η ομάδα της Αρκαδίας, που προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έμπλεξε ακόμα πιο πολύ, αφού ο Ατρόμητος πήρε ένα πόντο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Πανιώνιος στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή.

Ξάνθη και Αστέρας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πρώτο τους μέλημα να μην δεχτούν τέρμα και μετά να προσπαθήσουν να απειλήσουν τον αντίπαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και χωρίς φάσεις μέχρι το 30ο λεπτό.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει απειλές για την εστία του Γκσπούρνινγκ. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 30’ όταν ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μάρτινς, αλλά ο Αυστριακός γκολκίπερ μπλόκαρε σταθερά.

Έξι λεπτά αργότερα πάλι το ίδιο δίδυμο για τους φιλοξενούμενους έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Παπάζογλου μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Μάρτινς έδιωξε ο Γκσπούρνινγκ.

Η Ξάνθη απείλησε για πρώτη φορά στο 44’ με τον Μπότενγκ, αλλά το σουτ του έδιωξε ο Αναστασόπουλος. Το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα και με τους φιλοξενούμενους να έχουν την μερίδα του λέοντος στο πρώτο μισό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ακρίτες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουν το ματς και να κλειδώσουν την παραμονή τους. Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε από τον Πόι στο 58’, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

Δεκατρία λεπτά αργότερα πάντως, ο Βραζιλιάνος Μαρσελίνιο δεν αστόχησε και με φοβερό τακουνάκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, νικώντας τον Αναστασόπουλο. Ο Αστέρας μετά το γκολ που δέχθηκε ανέβηκε και πάλι και με τον Φρανκού που είχε περάσει αλλαγή έφτασε κοντά στο γκολ στο 77’, αλλά και πάλι ο Γκσπούρνινγκ ήταν σε ετοιμότητα.

Τελικά, το γκολ του Λατίνου έμελλε να είναι το μοναδικό της αναμέτρησης, αφού μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τον Αστέρα να πιέζει, αλλά την Skoda να κρατάει άνετα αυτό το «χρυσό» τρίποντο, με την αποβολή του Φλίσκα στο 94’ να μην αλλάζει τίποτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More