Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΑΟ - Κέρκυρα 2-1

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1 την Κέρκυρα, όμως το 50ο «πράσινο» γκολ του Σισέ και ο πανηγυρισμός με την φανέλα της θύρας 13 είναι το «καλό σημάδι» όσο αφορά το μέλλον του! Γκολ... ποίημα από Χριστοδουλόπουλο.

Το τεστ κόντρα στον Ηρακλή για το 4-4-2 ήταν πετυχημένο χάρη στην συνεργασία Σισέ-Πετρόπουλου και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το διατήρησε και στο αποψινό ματς κόντρα στην Κέρκυρα. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μετά από περίπου ένα μήνα.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, αριστερά ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Βύντρα και ο «Μπουμ» με τον Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης στον άξονα, με Χριστοδουλόπουλο αριστερά και Κατσουράνη δεξιά και προς τα μέσα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ με τον «Πετρό».

Η αλήθεια είναι πως μέχρι να «στρώσει» ο Παναθηναϊκός πέρασε το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, μιας και οι παίκτες του Φερέιρα αναλώνονταν σε «γιόμες» προς το κεφάλι του Πετρόπουλου αλλά και εύκολα λάθη στην μεσαία γραμμή. Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο ήταν εκτός παιχνιδιού και μοιραία το «τριφύλλι» παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε μέχρι εκείνο το σημείο να «φτιάξει» κάτι αξιόλογο μπροστά από την εστία της Κέρκυρας.

Το παγωμένο ΟΑΚΑ, όμως, ήρθε στα... ίσια του και ζεστάθηκε για τα καλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο! Στο 34' ο Χριστοδουλόπουλος έξω από την περιοχή και αριστερά, έβαλε «τεμπεσίρι» στο δεξί, έστειλε την μπάλα εκεί που πολύ απλά δεν πιάνεται και άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». Καταπληκτικό γκολ σε σκέψη και φυσικά σε εκτέλεση από τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Το... κερασάκι ήρθε πέντε λεπτά αργότερα(39'). Από προσπάθεια του Λάζου, ο Σισέ ξεκίνησε την κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε και με ένα «ξερό» διαμόρφωσε το 2-0. Ιστορικό γκολ για τον Γάλλο, ο οποίος έφτασε τα 50 με την πράσινη φανέλα και το πανηγύρισε αναλόγως. Με μπλουζάκι «ΘΥΡΑ 13» που πέταξε στο πέταλο αλλά και με ακόμη ένα που έγραφε τον αριθμό των τερμάτων που έχει σημειώσει. Το δέσιμο του με τον κόσμο είναι απίστευτο και ο τρόπος που γιόρτασε την πενηντάρα είναι μήνυμα παραμονής!

Πάντως, στο πάρτι που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ πρόλαβε να βάλει... ερωτηματικά ο Στολτίδης στο φινάλε του ημιχρόνου, καθώς μετά την... γκάφα του Βύντρα μείωσε σε 2-1.

Λες και το σκορ δεν ήταν 2-1 αλλά 3 ή 4-1 και το παιχνίδι είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν αγγαρεία και με εξαίρεση τον Καραγκούνη και τον κεφάτο Λέτο κανείς άλλος δεν είχε διάθεση για το παραμικρό πέρα από τα κυρίως απαραίτητα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει η Κέρκυρα και μάλιστα να χάσει απίστευτη ευκαιρία με τον Ιωάννου στο φινάλε. Τελικά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, οι «πράσινοι» αν και έπαιξαν με την... φωτιά δεν κάηκαν και ακόμη ένα «τρίποντο» μπήκε στο σακούλι του Παναθηναϊκού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More