Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 2-2

Για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, αφού μετά το “διπλό” μέσα στην Τούμπα, με το γκολ του Σφακιανάκη στο 88ο λεπτό, οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 και πήραν έναν “χρυσό βαθμό” στην προσπάθεια τους να σωθούν. Ο έμπειρος επιθετικός είχε ανοίξει το σκορ, ο δικέφαλος του βορρά είχε γυρίσει προσωρινά το ματς με τα γκολ των Λίνο και Ελ Ζαρ.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη εκτός έδρας (μέσα Γενάρη στο Βόλο η τελευταία) και δεν κατάφερε να πάρει και ένα ψυχολογικό “τρίποντο” που τόσο είχε ανάγκη μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το γκολ του Λίνο, αφού θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός μπήκε γρήγορα μέσα στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης πέναλτι του Βιεϊρίνια και της απόκρουσης του Ιτάνζ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προσπάθησε να διατηρήσει τη μπάλα στην κατοχή του έχοντας μία ικανοποιητική ανάπτυξη. Εύκολα κατανοητός και ο τρόπος παιχνιδιού του Ατρόμητου που περίμενε τον αντίπαλο, με στόχο να εκμεταλλευτεί ένα λάθος για να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση και να εκμεταλλευτεί τον “μετρ” αυτής της φιλοσοφίας, τον Καμαρά.

Τα λεπτά, όμως, περνούσαν και ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά μπορούσε να είναι ευχαριστημένη, αφού δεν δημιουργούσε ευκαιρίες. Ξαφνικά, ωστόσο, όλα έγιναν σε 7 λεπτά. Πρώτα, ο Σφακιανάκης, στο 13΄, έγινε ο τελικός αποδέκτης μία αντεπίθεσης (τι άλλο) του Ατρόμητου και ύστερα από υπέροχη ενέργεια του Μπρίτο δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Γρήγορη η απάντηση του ΠΑΟΚ, μετά από πέντε λεπτά, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε πεσμένος μέσα στην περιοχή. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπεσε πολύ εύκολα στο χλιαρό μαρκάρισμα του Ολιβέιρα. Το πέναλτι, όμως, ήταν αυτό που “άναψε” τους γηπεδούχους, αφού θεωρούν πως ο Λίνο μπήκε νωρίτερα μέσα στην περιοχή, μετά την απόκρουση του Ιτάνζ στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια.

Το σκορ έμεινε στο 1-1 μετά και το πέρας των πρώτων 45 λεπτών με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά να βρουν το ψεγάδι της αμυντικής λειτουργίας του αντιπάλου. Κανείς δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο. Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος προσπάθησε να μεταφέρει την πίεση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά όπως αποδείχτηκε την... πάτησε! Ο δικέφαλος του βορρά πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους Περιστεριώτες, αφού σε αντεπίθεση, μετά από τραγικό λάθος του Μελισσά, ο Ελ Ζαρ διένυσε πολλά μέτρα με τη μπάλα και περνώντας εύκολα τον Ιτάνζ σε κενή εστία έγραψε το 1-2.

Ο Δάρλας την “πλήρωσε” με τον Δώνη να βάζει στο ματς τον πιο “επιθετικογενή” Δάρλα, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ αλλά το σουτ του Αρίας στο 65΄ σταμάτησε στο δοκάρι του Ιτάνζ. Ο Δώνης ρίσκαρε κι άλλο (έβαλε τον Σαγκανόφσκι στη θέση του Σαρμιέντο), ο Ατρόμητος πίεσε περισσότερο, έκλεισε αρκετές φορές τον αντίπαλο του στην περιοχή του και ο Σαγκανόφσκι στο 84΄ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του Χαλκιά.

Οι γηπεδούχοι “δικαιώθηκαν” για την επιμονή τους, τελικά, στο 88ο λεπτό, όταν και πάλι ο Σφακιανάκης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν το τελικό αποτέλεσμα σαν νίκη, αφού έστω και ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχτεί “χρυσάφι” για τη συνέχεια. Με σκυμμένο το κεφάλι οι φιλοξενούμενοι που έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το πρώτο τους “διπλό” μετά από δύο μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More