Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

Την «μπουκιά» από το στόμα έκλεψε ο Ηρακλής από τον Πανιώνιο που με τον Μαχόπ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ισοφαρίζοντας έτσι το τέρμα του Κώστα Μήτρογλου. Και το θρίλερ όσον αφορά το θέμα της παραμονής συνεχίζεται.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με περισσότερη διάθεση στο παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλλει ρυθμό σε ένα βαρύ τερέν από την βροχή που έπεφτε στο Καυτατζόγλειο. Ο «Γηραιός» απειλούσε κυρίως από τις στημένες φάσεις και τα κόρνερ του Λίμα απέναντι όμως σε έναν πολύ καλό Μάχο...

Ωστόσο, ο Αυστριακός πορτιέρο στην συνέχεια, ανέτρεψε τον Ιάκομπ πριν να ολοκληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα Λάθος το οποίο έσωσε με την απόκρουση στην εκτέλεση από τον Ρουμάνο επιθετικό του Ηρακλή.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Τάκη Λεμονή ανέβασε στροφές και δειλά δειλά έκανε ολοένα και πιο συχνά πυκνές τις επισκέψεις της στην περιοχή του Μπαντή.

Σε μία από αυτές, ευτύχησε να προηγηθεί με μια εξαιρετική έμπνευση-ασίστ του Γουνδουλάκη που με κεφαλιά πάσαρε στον αμαρκάριστο Μήτρογλου για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή! 7 γκολ για τον νεαρό επιθετικό του Πανιωνίου σε έξι συμμετοχές!

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή κρατούσε άνετα στην επανάληψη του αγώνα σε ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο με λίγες φάσεις., και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ με τα σουτ του Μήτρογλου και του Επαλέ.

Ωστόσο, ο Ηρακλής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη με τον Μαχόπ να μετατρέπεται σε ήρωα για τον Γηραιό και να δικαιώνει τον προπονητή του που τον έριξε στον αγώνα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 94’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More