Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2-3

Αξιοποιώντας στο απόλυτο όσες ευκαιρίες της παρουσιάστηκαν, η Βιγιαρεάλ πήρε μια σπουδαία νίκη στην «Μπάι Αρένα», επικρατώντας 3-2 της Λεβερκούζεν και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «8». Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Γαρίδο πραγματοποίησε συνολικά 4 σουτ στην αντίπαλη εστία και ευτύχησε να σκοράρει στα τρία από αυτά, αφήνοντας... σύξυλους τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι «ασπιρίνες» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν δίκαια στο 33’ με εκπληκτικό σουτ του Μίχαλ Κάντλετς από 30 μέτρα, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (42’) με τον Ρόσι, στην ουσιαστικά πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή τους στα αντίπαλα καρέ!

Στην επανάληψη ο αγώνας έχασε τον καλό ρυθμό του πρώτου 45λέπτου και η Βιγιαρεάλ βρήκε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 70’, με ένα τυχερό γκολ του Νιλμάρ, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ρόσι! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πήρε κάποιες κόντρες και βρέθηκε μόνος προ του Αντλερ, τον οποίο δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Κάστρο και στο τελευταίο 20λεπτο πίεσε για την ολική ανατροπή, όμως η τελευταία κουβέντα ανήκε στο «κίτρινο υποβρύχιο»! Ο Νιλμάρ -και πάλι- έφυγε στην πλάτη της γερμανικής άμυνας και παρά την πίεση του Σβάαμπ πλάσαρε εύστοχα τον Αντλερ, χαρίζοντας μια ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του, που βρίσκεται πλέον με το... ένα πόδι στα προημιτελικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More