Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

AΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 0-0

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι διατήρησαν την παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν ποτέ από την PSV (πέντε ματς, τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) και πήραν ελαφρύ προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού του «Άιμπροξ» που θα γίνει σε μια εβδομάδα.

Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν με το γνωστό τους 4-3-3 με τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης, την ίδια ώρα που η έκπληξη του Γουόλτερ Σμιθ άκουγε στο όνομα του Νιλ Αλεξάντερ, ο οποίος προτιμήθηκε από τον -συνήθως βασικό- Άλαν ΜακΓκρέγκορ.

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά προϊδέασε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του «Φίλιπς Στάντιον» και το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν μια μερική εδαφική υπεροχή, μην μπορώντας ωστόσο να τη μετουσιώσουν σε γκολ. Το σκηνικό διατηρήθηκε και στην επανάληψη, με τη Ρέιντζερς τελικά να κρατά το μηδέν στην άμυνα και να έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί εν όψει της συνέχειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More