Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΟΡΤΟ 0-1

Άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League έκανε η Πόρτο. Οι “δράκοι” επικράτησαν με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο παγωμένο “Λουζνίκι”, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Ο Γκουαρίν στο 70' το “χρυσό” γκολ των Πορτογάλων, οι οποίοι δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο από τις πολικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Μόσχα και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ντουμπιά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Έλτον, με την Πόρτο να απαντάει στο 6', με το σουτ-οβίδα του Φαλκάο που έδιωξε δύσκολα ο Ακινφέεφ. Η Πόρτο έδειχνε να έχει τον έλεγχο, αλλά στο 16', και μετά από προσπάθεια του Χόντα, ο Βάγκνερ Λαβ νικήθηκε εξεπαφής από τον Έλτον. Ο τελευταίος σταμάτησε εκ νέου τον Λαβ σε τετ α τετ στο 23', ενώ στο 28' ο Σεμπέρας γλίτωσε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό φάουλ στον Φαλκάο. Η Πόρτο ζήτησε πέναλτι στο 34', σε ανατροπή του Γκουαρίν, σε μια φάση που ριπλέι δεν υπήρξε ποτέ.

Στο 37' οι Ρώσοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βάγκνερ Λαβ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ντουμπιά στο ξεκίνημα της φάσης, σε μια εντελώς οριακή περίπτωση. Στο 44' ο Γκουαρίν νικήθηκε εξεπαφής από τον Ακινφέεφ, με το ματς να είναι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, στο 47' ο Ακινφέεφ ήταν σε ετοιμότητα στο μακρινό σουτ του Μουτίνιο, ενώ στο 67' η κοντινή κεφαλιά του Σαπουνάρου δεν ανησύχησε τον Ακινφέεφ. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Γκουαρίν έμεινε μόνος του στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ακινφέεφ, γράφοντας το 0-1. Οι Πορτογάλοι διαχειρίστηκαν μάλλον εύκολα τα κεκτημένα μέχρι το φινάλε, κόντρα σε ένα αντίπαλο που η έλλειψη αγωνιστικής δράσης ήταν εμφανής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More