Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σπουδαία ματς για τη φάση των "16" του Europa League

Μεγάλα παιχνίδια, κάμποσα από τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα αντίστοιχα του Τσάμπιονς Λιγκ, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της φάση των «16» του Europa League. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα αμφίρροπες , καθότι θεωρείται δύσκολο να πάρει κάποια ομάδα σαφές προβάδισμα για να περάσει στα προημιτελικά του θεσμού.

Υπενθυμίσουμε ότι έξι από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν σ’ αυτή την φάση της διοργάνωσης έχουν σηκώσει το τρόπαιο (ως Κύπελλο UEFA) κι αυτές είναι οι Λίβερπουλ, Αϊντχόφεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Πόρτο και Άγιαξ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πόρτο (20:00)
Στην παγωμένη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θέλει να διατηρήσει το αήττητο που έχει στο Europa League κόντρα στην Πόρτο. Έχει να χάσει στην διοργάνωση από την σεζόν 2005/06 όταν και λεγόταν ακόμα κύπελλο UEFA αλλά οι Πορτογάλοι φαίνονται προετοιμασμένοι να κάνουν την έκπληξη. Η επίθεση των «Δράκων» βγάζει φωτιές κι αναμένεται παιχνίδι με πολλά γκολ.

Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς (20:00)
Μπορεί οι Ολλανδοί να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας αλλά οι Ρέιντζερς δεν πρόκειται να είναι χαλαροί. Άλλωστε η παράδοση δεν βοηθά την Αϊντχόφεν, η οποία σε 4 ματς κόντρα στους «Τζερς» δεν έχουν γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης.

Μπάγερν Λεβερκούζεν-Βιγιαρεάλ (20:00)
Δυνατό δίδυμο. Οι Γερμανοί έχουν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με μόλις δύο γκολ παθητικό. Επίσης, έχουν φτιάξει ένα αήττητο δέκα αγώνων. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει ταξιδέψει στην Γερμανία με σκοπό να της το χαλάσει με καπετάνιο του τον Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα.

Μπράγκα-Λίβερπουλ (20:00)
Με άγνοια κινδύνου, η Μπράγκα θα υποδεχτεί την Λίβερπουλ. Το κίνητρο των Πορτογάλων είναι μεγάλο όσο και το πρεστίζ του αντιπάλου και δείχνουν ικανοί να κάνουν την ζημιά. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά η Λίβερπουλ δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Βέβαια, ο Κένι Νταγκλίς έχει μεταμορφώσει τους «κόκκινους» και ειδικά έπειτα από την μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξούν να έχουν το πλεονέκτημα για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν (22:05)
Ένα σίκουελ της φάσης των «16» του κυπέλλου UEFA την περίοδο 2006/2007 θα ζήσουμε με αυτό το ζευγάρι. Τότε, η Μπενφίκα είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8». Μένει να δούμε αν τώρα το σενάριο θα αλλάξει και οι Παριζιάνοι θα εκδικηθούν τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι (22:05)
Οι «πολίτες» δεν έχουν ξανασυναντήσει την Ντιναμό Κιέβου αλλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις από Ουκρανία. Ο τεχνικός της Σίτι είχε αντιμετωπίσει την Ντιναμό ως παίκτης της Λάτσιο την σεζόν 1999/2000 για το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα είχε φύγει νικητής από το Κίεβο. Οπότε, ο Ιταλός γνωρίζει την συνταγή της επιτυχίας, φτάνει μόνο να την θυμάται 11 χρόνια αργότερα.

Τβέντε-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (22:05)
Όταν έχεις στην ομάδα σου παίκτες όπως ο Ντάνι, ο Κερζάκοφ και ο Μπρούνο Άλβες σαφώς και θεωρείσαι φαβορί, ακόμα και για το τρόπαιο. Έτσι, πρώτο μέλημα της ομάδας του Σπαλέτι είναι να φύγει από την Ολλανδία με μηδέν παθητικό. Από την άλλη, ο Μισέλ Πρεντόμ λέει πως για να νικήσει την Ζενίτ πρέπει η ομάδα του να παίξει το τέλειο παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δεν έχει κι άδικο ο Βέλγος.

Άγιαξ-Σπάρτακ Μόσχας (22:05)
Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ και ο βοηθός του Ντάνι Μπλιντ το 1998 είχαν γνωρίσει, ως ποδοσφαιριστές, τον αποκλεισμό από την Σπαρτάκ Μόσχας στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου UEFA. Σαφώς και θα ήθελαν να πάρουν εκδίκηση από τους Ρώσους. Όμως ο Καρπίν έχει δημιουργήσει μια πολύ ποιοτική ομάδα και θα είναι «σκληρό» καρύδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More