Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Προετοιμάζονται για το... Πάσχα!

Άρχισαν από τώρα να ζεσταίνουν τα… κάρβουνα οι «πεινασμένοι» που ετοιμάζονται να γιορτάσουν πριν της ώρας του το Πάσχα και εφοδιάζονται με τον απαραίτητο οβελία! Κάποιοι πιο τυπικοί, πάντως, δεν κρύβουν την προτίμησή τους στα… νηστίσιμα!

Στο Ηράκλειο Κρήτης, άγνωστοι μπήκαν κρυφά στην αυλή του σπιτιού ενός 70χρονου κτηνοτρόφου στην τοποθεσία "Περγιαυλός" του δημοτικού διαμερίσματος Προφήτη Ηλία και, χωρίς εκείνος να τους αντιληφθεί, πήραν μαζί τους τα δύο αρνιά του! Άλλα τέσσερα αρνιά έβγαλαν… «φτερά» και εξαφανίστηκαν από μια στάνη στην Καυκανιά Ηλείας!

Πιο… θρησκευόμενοι ήταν οι άγνωστοι που τρύπωσαν μέσα σε ένα παντοπωλείο στο Νιοχώρι της Κυλλήνης σπάζοντας την πόρτα με βαριοπούλα. Εκτός από την ταμειακή μηχανή που περιείχε 100 ευρώ, πήραν μαζί τους όσα νηστίσιμα βρήκαν! Αλλά και σε ένα φούρνο στην Κυλλήνη, όπου έσπασαν τη τζαμαρία, άρπαξαν την ταμειακή μηχανή με 20 ευρώ όλα κι όλα και πήραν και μερικές… λαγάνες! Κι επειδή το λάδι είναι απαραίτητο, είτε νηστεύει κάποιος είτε όχι, κάποιοι άλλοι άγνωστοι διέρρηξαν ένα ελαιοτριβείο στην Μουριά της Αρχαίας Ολυμπίας και άρπαξαν 900 κιλά λάδι συσκευασμένο σε 20 πλαστικά δοχεία, αξίας 2.300 ευρώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More