Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ζήτησε προστασία εν όψει Τούμπας ο Μαρινάκης

Έγγραφο στην ελληνική αστυνομία με την οποία ζητεί να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της αποστολής του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εκφράζει την ανησυχία για όσα ακούγονται στη συμπρωτεύουσα περί αντιδράσεων των οπαδών του ΠΑΟΚ για την τιμωρία της έδρας της ομάδας και καλεί τις αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προστατέψουν την ομάδα του από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μέχρι να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάτι τέτοιο μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στη σύσκεψη που έγινε για το σκοπό αυτό προ ημερών στο γήπεδο της Τούμπας.
sport-fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More