Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι στους δρόμους της Αιγύπτου

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα στο κέντρο του Καΐρου, ενώ από χθες κιόλας το βράδυ, χιλιάδες άνθρωποι είχαν συρρεύσει στην πλατεία Ταχρίρ, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 3 το μεσημέρι.

Οι φόβοι για έκτροπα είναι έκδηλοι παντού στην Αίγυπτο. Ίσως το μόνο μέρος που δεν προδίδει την κατάσταση είναι το αεροδρόμιο, όπου επικρατεί ηρεμία αν και δεκάδες άνθρωποι πέρασαν τη νύχτα τους εκεί, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να είναι η πιο κρίσιμη ημέρα της Αιγύπτου τα τελευταία χρόνια, μια μέρα που μπορεί να προκαλέσει σειρά εξελίξεων σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο.

Η αμερικανική πλευρά συνιστά ψυχραιμία και οι Ισραηλινοί φοβούνται, ότι η πτώση του Μουμπάρακ θα φέρει στην εξουσία ένα καθεστώς τύπου Ιράν.

Οι δυο πλευρές στο εσωτερικό της Αιγύπτου εμφανίζονται ανυποχώρητες με την αντιπολίτευση να θέλει άμεσα αλλαγή και τον πρόεδρο Μουμπάρακ, να αρνείται πεισματικά να φύγει.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως και μέχρι το τέλος της ημέρας, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More