Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε…» είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Σύνθημα πρόκρισης στην Τούμπα έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει της ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση», ήταν το λιτό, αλλά σαφές μήνυμα που έδωσε ο Βάσκος τεχνικός.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι (15:30) με μεγάλο ερωτηματικό τη συμμετοχή του Άλμπερτ Ριέρα. Ο Καταλανός αριστερός χαφ έχει ένα οστικό οίδημα στο γόνατο και η παρουσία του είναι από εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη. Δεδομένη είναι η απουσία του Γιάννη Ποτουρίδη (εκτός για 15 μέρες με θλάση στο δικέφαλο) και του Μοϊσές Ουρτάδο.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ όλα δείχνουν πως θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός. Ο Αλγερινός φορ αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Μιραλάς αριστερά και τον Ζαϊρί δεξιά, χωρίς πάντως να αποκλείεται η έκπληξη με τον «τρομοκράτη» και τον Βέλγο να πλαισιώνουν ως ακραίοι επιθετικοί τον Πάντελιτς. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Νικοπολίδης θα είναι στο τέρμα - όπως έχει αποφασιστεί να συμβαίνει στα ματς Κυπέλλου - αντί του Πάρντο. Στην άμυνα η τετράδα θα είναι Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης και Μπράβο, Μοντέστο και Ιμπαγάσα θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον σέντερ φορ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More