Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο... τελικός του Χιμένεθ


Ιδιαίτερο βάρος στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας ότι είναι «το πιο σημαντικό ματς από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ».

«Είναι το πιο σημαντικό ματς που έχουμε να παίξουμε από τότε που είμαι προπονητής της ΑΕΚ. Ξέρω ότι σημαίνει πολλά για τον κόσμο να περάσουμε στα ημιτελικά αφήνοντας έξω μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ. Είναι ένας σύντομος δρόμος για έναν τίτλο. Βέβαια παίζει ρόλο και η κλήρωση.

Με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες όσοι βρεθήκαμε στα προημιτελικά έχουμε ίδιες πιθανότητες να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό είναι και το ωραίο του ποδοσφαίρου. Να "σκοτωνόμαστε" μεταξύ μας για τον τίτλο».

Για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο είπε: «Δεν θέλω να πάρω το μέρος ούτε της διοίκησης ούτε του ποδοσφαιριστή. Αν οι δυο πλευρές έρθουν σε συμφωνία καλώς αν όχι εγώ θα δουλέψω με αυτούς που έχω. Θέλω να ανανεώσει ο Μπλάνκο αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Ανεξαρτήτως αν ο Μπλάνκο ανανεώσει υπολογίζω τον Μπάχα, που ελπίζω να συνεχίσει εδώ και τον Λυμπερόπουλο αλλά χρειαζόμαστε και άλλους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More