Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Στα 35 € η διαδρομή με ΤΑΧΙ για αεροδρόμιο

Στο σταθερό ποσό των 35 ευρώ (μονή ταρίφα) διαμορφώνεται από την 1η Φεβρουαρίου το κόμιστρο των ταξί για τη διαδρομή από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Σπύρου Βούγια, θεσπίζεται τιμολόγιο κομίστρων για τα επιβατικά δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα (ταξί), από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»:

* Στα 35 ευρώ από τις 5 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (μονή ταρίφα)
* Στα 50 ευρώ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί (διπλή ταρίφα)

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), τα πρόσθετα του αεροδρομίου και των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού.

Οι διαδρομές στις οποίες ισχύει το εν λόγω τιμολόγιο είναι:

Από και προς το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οι οδοί:

λεωφ. Αλεξάνδρας, Ζαχάρωφ, Μεσογείων, Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Σπύρου Μερκούρη, Βρυάξιδος, Υμηττού, Ηλ.Ηλιού, Αμβ.Φραντζή, Λ.Συγγρού, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη, Καρόλου, Μάρνη, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων λεωφόρων - οδών).

Σε περίπτωση που η ώρα εκκίνησης και λήξης της διαδρομής είναι νωρίτερα ή αργότερα από τις 05.00 ή τις 24.00, τότε η τιμή καθορίζεται από την ώρα άφιξης στον προορισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More