Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Έμαθαν πως τους είχε κλέψει, μετά την... σύλληψη του!!!

Τόσο… «ελαφροχέρης» ήταν ο 36χρονος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Ηράκλειο Κρήτης επειδή έκλεψε δύο χρυσούς σταυρούς από ένα κοσμηματοπωλείο απασχολώντας τον ιδιοκτήτη, ώστε έπρεπε να συλληφθεί για να μάθουν οι ιδιοκτήτες άλλων δύο καταστημάτων ότι τους είχε… κλέψει!

Οι ιδιοκτήτες των δύο κοσμηματοπωλείων έπεσαν από τα σύννεφα όταν δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, που τους καλούσε να αναγνωρίσουν τα χρυσαφικά τα οποία είχε κλέψει ο δράστης από τα καταστήματά τους! Ούτε καν είχαν αντιληφθεί πως ο «πελάτης» -τον οποίο αναγνώρισαν- τους είχε κλέψει!

Κι όμως, ο 36χρονος είχε αρπάξει και από τους δύο συνολικά οκτώ χρυσούς σταυρούς και δύο μενταγιόν, τα οποία –όπως ο ίδιος ομολόγησε- τα είχε πουλήσει σε ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος, από το οποίο εισέπραξε 2.250 ευρώ! Τα κοσμήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ η δικογραφία σε βάρος του δράστη «φούσκωσε» ακόμη περισσότερο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More