Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Του ζήτησε 200 Ευρώ για να του δώσει πίσω τα κλεμμένα!!!

Ένα τηλεφώνημα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ δέχτηκε ιδιοκτήτης ταξί και κάπως έτσι άρχισε να μπλέκεται και η αστυνομία...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων, «ένας 26χρονος, αφού διέρρηξε το ταξί ενός 46χρονου, πήρε από το εσωτερικό του, μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα βιβλιάριο τραπέζης και διάφορα προσωπικά έγγραφα».

Ο ιδιοκτήτης του ταξί πήγε το πρωί σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε την κλοπή, ενώ ανέφερε ότι άγνωστος άνδρας επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και του δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του, τα κλοπιμαία, ζητώντας του, παράλληλα το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές, προσημείωσαν τέσσερα χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, κλείστηκε συνάντηση μεταξύ του 46χρονου και του δράστη. Η συνάντηση έγινε υπό το βλέμμα των αστυνομικών και όταν ο δράστης παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παρέδωσε τα κλεμμένα στον ιδιοκτήτη τους συνελήφθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More