Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μαδάνε μαργαρίτες στην πλατεία: Θα παίξει τελικά ο Μήτρογλου εναντίον του Ολυμπιακού;

O Πανιώνιος θα έχει μπελάδες στην κορυφή της επίθεσής του, όπου εστιάζεται το πρόβλημα, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν αρχικά συμφωνήσει (προφορικά) να μην αγωνιστεί ο 22χρονος στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τι μέλλει γενέσθαι.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σβέρκος. Ο Τσέχος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, η αλλεργία του παίκτη προκλήθηκε από έντομο που τον τσίμπησε! Ο Σβέρκος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και του συστάθηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για δυο-τρεις μέρες.

Επίσης, πιθανή είναι και η απουσία του Ριέρα, εφόσον, βέβαια, τιμωρηθεί από τις Αρχές επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Καφέ.

Άρα, γίνεται αντιληπτό ότι, αν, τελικά, λείψει και ο Μήτρογλου, ο Πανιώνιος θα έχει πρόβλημα στην επίθεση για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Από 'κει και πέρα, ο Λάτκα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ ο Μάχο, στον οποίο έγινε ένεση προχθές, επειδή υποφέρει από τενοντίτιδα, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Όσον αφορά τον Γκαλίτσιο, που αγωνίζεται κι αυτός δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα δώσει κανονικά το «παρών».

Τέλος, ο Κουμορτζί, που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με την ΑΕΚ, περιμένει να μιλήσει με τον Τάκη Λεμονή, προκειμένου να αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More