Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αιτωλοακαρνανία: Έπιασαν τον κλέφτη του σχολείου

Μια εβδομάδα μετά την διάρρηξη και την λεηλασία του Δημοτικού Σχολείου στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, ο δράστης έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας και μάλιστα έχοντας πάνω του ναρκωτικά και οδηγώντας… κλεμμένη μοτοσικλέτα! Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που είχε αρπάξει από το σχολείο βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον 30χρονο να οδηγεί μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την περασμένη Τρίτη από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Στη σωματική έρευνα που τον υπέβαλαν, βρήκαν πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης. Έτσι, οδηγήθηκε σε ανάκριση κατά την οποία ομολόγησε ότι είχε κλέψει από το σχολείο μία συσκευή τηλεφώνου και fax, ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα ηχείο συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον διευθυντή του σχολείου.

Άγνωστοι εισέβαλαν σε τυποποιητήριο ελαιόλαδου στην εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας στο ύψος του Κατσαρού και τα «έγδυσαν» στην κυριολεξία! Συνολικά, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, έκλεψαν μηχανολογικό εξοπλισμό αξίας περίπου 40.000 ευρώ, που περιλάμβανε 55 μοτέρ μετατροπής ηλεκτρικής ενέργειας, 13 βάνες δεξαμενών ελαιολάδου, εξαρτήματα μηχανημάτων τυποποίησης, ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος και άλλα εξαρτήματα, καθώς και οι υπολογιστές και ο εξοπλισμός από τα γραφεία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More