Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για το μακελειό στον Ρέντη

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στους συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στου Ρέντη, με θύματα τους δύο νεαρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι κατηγορίες αφορούν σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ληστεία, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζουν δύο από τους συλληφθέντες οι οποίοι και ρίχνουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και άλλα δύο άτομα τα οποία καταζητούνται.

Το αδίκημα της ληστείας βαρύνει τέσσερις από τους συλληφθέντες και ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται οι εννέα.

Δύο από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών προς ιδία χρήση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων εμπλεκομένων στη ληστεία στο Μενίδι, που κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που διετάχθη, από την οποία προκύπτει η εμπλοκή ενός γιατρού που περιέθαλψε τον ένα από τους μη συλληφθέντες.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε δικηγόρο» ήταν τα λόγια που είπαν ι κατηγορούμενοι στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην 16η τακτική ανακρίτρια, η οποία θα διερευνήσει αν είχαν ενεργό ανάμειξη στην συμπλοκή μ τους αστυνομικούς όλοι οι δράστες της ληστείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έπιασαν δύο από τους δράστες του μακελειού στον Ρέντη - Στο εξωτερικό οι άλλοι δύο
4 άτομα ανακρίνονται για το μακελειό στο Ρέντη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More