Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Η "ζητιάνα" ήταν... ελαφροχέρα!!!

Οι βόλτες που έκανε μια νεαρή γυναίκα στα τραπέζια μιας καφετέριας στο κέντρο του Αγρινίου ζητώντας οικονομική βοήθεια, δεν αποσκοπούσαν στις «πενταροδεκάρες» της ελεημοσύνης. Με αστραπιαίες κινήσεις, εξαφάνιζε τα κινητά των θαμώνων ή τα χρήματα από τις τσέπες των μπουφάν τους.

Ο ένας μετά τον άλλο, έξι νεαροί στην πλειοψηφία τους πελάτες του μαγαζιού, αντιλήφθηκαν ότι είχαν κάνει «φτερά» τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ. Όπως ήταν φυσικό, οι υποψίες έπεσαν στην άγνωστη γυναίκα και αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Αγρινίου.

Η 29χρονη «μακροχέρα» δεν άργησε να εντοπιστεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όπου διέμενε μαζί με τον 32χρονο φίλο της. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο και βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα, τα τέσσερα κινητά, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 62 δισκία ναρκωτικού φαρμάκου για το οποίο το ζευγάρι δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ το ζεύγος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More