Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τσιγγάνα στο... "κυνήγι του χαλκού"


Ως δράστιδα τουλάχιστον δυο κλοπών δημοτικής περιουσίας κατηγορείται μια 45χρονη που πιάστηκε στα πράσα από υπάλληλο της Δημοτικής Επιχείρησης Πεταλούδων στην Ρόδο, ενώ έκαιγε το περίβλημα από καλώδια χαλκού τα οποία είχαν κλαπεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Ωστόσο, η «κυνηγός του χαλκού» αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Ο δημοτικός υπάλληλος «μύρισε» το πλαστικό που καιγόταν στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου και, μόλις πλησίασε, βρήκε την 45χρονη τσιγγάνα να λιώνει χάλκινα καλώδια μήκους 800 μέτρων, τα οποία είχαν κλαπεί από το δίκτυο δημοτικού φωτισμού στην περιοχή της Κρεμαστής. Αμέσως ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, άνδρες της οποίας προσήγαγαν στο τμήμα την δράστιδα.

Κατά την διάρκεια της προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, μαζί με έναν ακόμη τσιγγάνο από τις Καλυθιές τα στοιχεία του οποίου ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει, είχαν παραβιάσει και μια αποθήκη της Δ.Ε. Πεταλούδων στην Κρεμαστή, από την οποία είχαν κλέψει μία μεταλλική κατασκευή αξίας 500 ευρώ. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Ρόδου, ενώ ο συνεργός της αναζητείται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More