Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΟΡΤΟ 3-2 - Η Πόρτο (όπως αναμενόταν) στον τελικό!

Νίκη γοήτρου για την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» κόντρα στην Πόρτο με 3-2. Οι Πορτογάλοι ήταν όμως αυτοί που με το τελευταίο σφύριγμα ξέσπασαν σε πανηγύρια, αφού είχαν καβάτζα το 5-1 του πρώτου αγώνα και με συνολικό σκόρ 7-4 τσέκαραν το εισιτήριο για το Δουβλίνο, εκεί που θα βρουν την συμπατριώτισσα τους και «σταχτοπούτα» Μπράγκα. Σκόραρε για 17η φορά στη διοργάνωση ο Φαλκάο!

Τι κι αν είχε στην πλάτη της το βαρύ 5-1 του πρώτου ματς στο «Ντραγκάο», η Βιγιαρέαλ μπήκε με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο του «Μαδριγάλ». Από την άλλη, η Πόρτο με την αβάντα των τεσσάρων τερμάτων περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο και περίμενε τους Ισπανούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και θα μπορούσαν να σκοράρουν τουλάχιστον δυο γκολ. Τελικά το 1-0 έγινε στο 17ο λεπτό, όταν ο Κάνι πλάσαρε σε άδειο τέρμα μετά από την πάσα του Ρούμπεν. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κι άλλο στη συνέχεια και τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν κλείσει στην εστία τους τους «δράκους», όμως η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα.

Στο 40’ επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και η Πόρτο που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βγει ελάχιστα από το καβούκι της, ευτύχησε να ισοφαρίσει και να βάλει τέλος στη... σεμνή τελετή. Ο Χουλκ έκανε την κούρσα, σούταρε και η μπάλα άλλαξε πορεία στα πόδια του Μουσάκιο και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Λόπεζ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο συνήθης ύποπτος της Πόρτο, Φαλκάο, τρία λεπτά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε την... ταφόπλακα στα όνειρα της Βιγιαρεάλ για πρόκριση, όταν πλάσαρε τον Ντιέγκο Λόπεζ, μετά από πολύ όμορφη πάσα του Γκουαρίν.

Πάντως, η Βιγιαρέαλ δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει. Αυτή η πίεση καρποφόρησε και μάλιστα δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά. Συγκεκριμένα οι Καπντεβίγια και Ρόσι στο 75’ και το 80’ έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι τελικά κράτησαν το αήττητο τους μέσα στο «Μαδριγάλ» για φέτος, αλλά χωρίς να καταφέρουν να περάσουν στον τελικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More