Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Αστυνομικός μπλεγμένος στο μακελειό του Ρέντη

Μια καινούργια εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην έρευνα της Ασφάλειας γύρω από τα άτομα που φέρονται να συγκαταλέγονται μεταξύ των στελεχών της συμμορίας, που προκάλεσε το αδιανόητο για όλους μας μακελειό στο Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, απότακτος αστυνομικός, ο οποίος εμπλέκεται στο μακελειό του Ρέντη.

Συμφωνά με πληροφορίες, ο συλληφθείς συμμετείχε σε ομάδα που έκλεβε αυτοκίνητα, μέλη της οποίας φέρονται να είχαν προμηθεύσει με αυτοκίνητα την οργάνωση, που προκάλεσε το μακελειό με θύματα τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συνολικά ως εμπλεκόμενοι στις κλοπές αυτοκινήτων συνελήφθησαν εννέα άτομα, τα οποία είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα.

Οι δράστες επέλεγαν τους στόχους και στη συνέχεια άλλοι εισέβαλλαν για να κλέψουν ή να ληστέψουν ακινητοποιώντας με όπλα φύλακες και υπαλλήλους, ενώ άλλοι εκτελούσαν χρέη τσιλιαδόρων και στη συνέχεια πωλούσαν ή προωθούσαν σε άλλους κακοποιούς τα αυτοκίνητα και εργαλεία που έκλεβαν.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προκύπτει ότι έχουν διαπράξει συνολικά 16 ληστείες και κλοπές, μεταξύ των οποίων και αυτή στη μάντρα αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία στις 17 Ιανουαρίου, από όπου είχαν κλέψει 9 Volvo, το ένα από τα οποία οι δύο από τους δράστες, Αλβανοί, είχαν δώσει στη συμμορία που ενεπλάκη στο μακελειό του Ρέντη.

Για το λόγο αυτό, οι συγκεκριμένοι παραπέμφθηκαν μαζί με τους άλλους συλληφθέντες και για συνέργεια στην αιματηρή συμπλοκή.

Συνολικά είχαν αρπάξει 47 ΙΧ αυτοκίνητα, από επτά αντιπροσωπείες ή εταιρίες ενοικιάσεως και φύλαξης αυτοκινήτων.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, σε διάφορα κρησφύγετα και αποθήκες που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 πιστόλια, δύο κυνηγετικά τουφέκια, 180 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που είχαν κλέψει, μικροποσότητες ινδικής κάνναβης, πλήθος πλαστών ταυτοτήτων και άλλων εγγράφων, 40 κινητά τηλέφωνα, 2.500 ευρώ και διάφορα καλλυντικά, φάρμακα, παραφαρμακευτικά είδη, κλειδιά αυτοκινήτων, εργαλεία και πολλά αντικείμενα που προέρχονταν από κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Όπως όλα δείχνουν, οι έρευνες δεν θα σταματήσουν αν δεν πέσει φως και στην πιο σκοτεινή πλευρά αυτής της ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αναζητούν τους άλλους δύο και τον γιατρό
Απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για το μακελειό στον Ρέντη
Έπιασαν δύο από τους δράστες του μακελειού στον Ρέντη - Στο εξωτερικό οι άλλοι δύο
4 άτομα ανακρίνονται για το μακελειό στο Ρέντη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More