Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ταυτοποίηση μέχρι και στους δημοσιογράφους στον τελικό του μπάσκετ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή στο Ελληνικό (18:30). Πέρα από τις ονομαστικές λίστες με πλήρη στοιχεία των 900 (από κάθε ομάδα) οπαδών που θα βρίσκονται στο γήπεδο, η αστυνομία ζήτησε να υπάρξει ταυτοποίηση στοιχείων και για τους δημοσιογράφους κατά την είσοδό τους στο κλειστό.

Έτσι οι διαπιστεύσεις των εκπροσώπων του Τύπου θα φέρουν πέρα από το όνομα και το μέσον του κάθε δημοσιογράφου ΚΑΙ τον αριθμό μέλους της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ ή της αστυνομικής ταυτότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομοσπονδία βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τις δύο ΚΑΕ και την αστυνομία για να διασφαλιστεί πως δεν θα συμβεί το παραμικρό επεισόδιο στον τελικό.

Η ανακοίνωση:

«Συμμετέχοντας στην καθολική προσπάθεια ασφάλειας και τάξης στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Μπάσκετ 2011, παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των διαπιστευμένων συναδέλφων.

Ζητούμε λοιπόν, να μας γνωρίσουν τους αριθμούς Ταυτοτήτων των Ενώσεων, του ΠΣΑΤ ή της Αστυνομικής ταυτότητας (για όσους φυσικά, δεν διαθέτουν τις προαναφερόμενες).
Οι αριθμοί αυτοί αναγράφονται στην Κάρτα Διαπίστευσης μαζί με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο. Και κατά τον έλεγχο στην είσοδο του Τύπου γίνεται υποχρεωτικά ταυτοποίηση της Κάρτας με την ανάλογη Ταυτότητα.

Προσδοκώντας, την ταχύτερη δυνατή ανταπόκριση των συναδέλφων στην παράκληση μας (να σταλούν τα στοιχεία που ζητάμε ως τη Δευτέρα 9 Μαΐου στη διεύθυνση pressoffice@basket.gr), ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More