Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κανονικά η χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ

Οι φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά αποφάσισαν ότι το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων έχει αρχίσει να εξοφλεί τις όφειλες τους και έτσι αποφάσισαν την κανονική χορήγηση φαρμάκων.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετό καιρό οι φαρμακοποιοί, κυρίως της Αττικής, είχαν προχωρήσει σε εμπάργκο στη χορήγηση φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, καθώς ο οργανισμός δεν τους εξοφλούσε με βάση τις δεσμεύσεις που είχαν προκύψει μετά τις συναντήσεις του υπουργού Υγείας αλλά και συναρμόδιων υπουργών με τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας.

Πριν από μερικές μέρες, σε μια κίνηση καλής θέλησης, ο φαρμακευτικός Σύλλογος της Αττικής είχε αποφασίσει να ξεκινήσει η χορήγηση 89 «ακριβών» φαρμάκων, αλλά μόνο για τους ασφαλισμένους στο δημόσιο, αφού η μη χορήγηση φαρμάκων εξακολουθεί να ισχύει για τον ΟΠΑΔ, τον ΟΑΕΔ και τα ταμεία Υγειονομικών ΔΕΗ και ΟΤΕ, καθώς οι φαρμακοποιοί διεκδικούν την εξόφληση των χρεών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More