Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Μαχαίρωσε τη γυναίκα του ενώ εκείνη κοιμόταν

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα ηλικίας 44 ετών Αλβανικής υπηκοότητας που διέμενε με το σύζυγο της, βρέθηκε λίγο μετά το πρωί νεκρή στο κρεβάτι της.

Ως δράστης του φονικού αναζητείται ο επίσης Αλβανικής υπηκοότητας 53χρονος σύζυγος της που την τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που κοιμόταν με μαχαίρι που έφθασε μέχρι την τραχεία στην περιοχή του λαιμού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί νεκρή, ο γιός της, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Νεκρή είναι η Ελένη Μέμο, μητέρα δυο παιδιών, το ένα εκ των οποίων παντρεμένο και δύο εγγόνια.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ. Κατσίκας, σήμερα γύρω στις 10.30 το πρωί, συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας ειδοποίησε το αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ότι βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε σπίτι, στην Ν. Αγχίαλο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν τραυματισμένη θανάσιμα ενώ, όπως προέκυψε, φερόμενος δράστης είναι ο σύζυγός τη της 44χρονης γυναίκας.

Ο κ. Κατσίκας ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το κίνητρο του εγκλήματος ενώ ανέφερε ότι ο δράστης διέφυγε πεζός, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε και το αυτοκίνητό του είναι στο συνεργείο.

Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το έγκλημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα, ενώ δεν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ του δράστη και της άτυχης γυναίκας καθώς τα παιδιά που μένουν στον πάνω όροφο, δεν άκουσαν τίποτα. Επίσης δεν υπάρχουν ίχνη από καυγά ή πάλη.

Ο φερόμενος ως δράστης σύζυγος της 44χρονης αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More