Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τον δολοφόνησε και πήγε στη Βουλγαρία

Το στυγερό έγκλημα είχε έρθει στο φως στις 19 Οκτωβρίου του 2010, όταν σε διαμέρισμα της Περαίας, είχε βρεθεί το πτώμα του 45χρονου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία από Πρόθεση» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της «Υπόθαλψης Εγκληματία» και της «Κλοπής», σε βάρος δεύτερου αλλοδαπού, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος δεν ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές για το συμβάν, παρότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ενώ επίσης, μετά την ανθρωποκτονία, αφαίρεσε δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το αυτοκίνητο του θύματος.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, ο 27χρονος, μετά από διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές, επιτέθηκε με μαχαίρι στο θύμα, καταφέροντάς του θανάσιμα τραύματα στη θωρακική χώρα.

Μετά την εγκληματική του πράξη, ο δράστης μετέβη στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και με τρένο, αναχώρησε για τη Βουλγαρία, απ΄όπου μετά από παραμονή λίγων μηνών, επέστρεψε στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More