Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΣΔΟΕ: Έκαναν φτερά laptop και αρχεία

Ιστορίες καθημερινής τρέλας – κυριολεκτικά; - εκτυλίσσονται στα “χωράφια” του υπουργείου Οικονομικών!

Την Πέμπτη, εκλάπη από υπάλληλο του ΣΔΟΕ προσωπικός υπολογιστής (laptop) με αρμόδιους κύκλους να υποβαθμίζουν το γεγονός, αναφέροντας ότι προφανώς ο υπολογιστής σε κάποιον “γυάλισε” και τον έκλεψε.

Όμως η υπόθεση δείχνει να είναι πιο σοβαρή: τόσο ο υπολογιστής της υπαλλήλου που εργάζεται στον 3ο όροφο όσο και αρχεία που αφαιρέθηκαν από μεταλλική ντουλάπα στον 4ο όροφο, κοντά στο γραφείο του γενικού γραμματέα, φαίνεται ότι περιείχαν στοιχεία σχετικά με υποθέσεις φοροδιαφυγής, με ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά ακόμη και με στοιχεία που συνδέουν ερευνώμενα πρόσωπα με τρομοκρατικές υποθέσεις!

Έρευνα για το ζήτημα διεξήχθη ήδη από το Αστυνομικό Τμήμα Ταύρου, ενώ στη διάρκειά της δόθηκε εντολή να μην απομακρυνθούν από τα γραφεία τους οι υπάλληλοι που χειρίζονταν τις σχετικές υποθέσεις. Οι έρευνες συνεχίζονται – μέχρι αργά το απόγευμα βρίσκονταν στα γραφεία στελέχη του ΣΔΟΕ – ενώ προανάκριση διατάχθηκε από τον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More